VERS RUNDVLEES hebben we op woensdag 21 oktober. U kunt uw favoriete stuk(je) vlees of pakket bestellen tot en met maandag 19 oktober. Sommige stukken gaan snel, dus reserveer tijdig

VERS VARKENSVLEES hebben we wekelijks op vrijdag en zaterdag. Dit kunt u tot en met de donderdag reserveren.

In de vriezer hebben we altijd vlees voorradig.

Daarnaast hebben we steeds vaker vers rundvlees!

We maken nu niet meer een halve koe klaar, maar een hele, waarvan we een deel in grote stukken in de koeling bewaren, om zo de week erna ook koelvers vlees te hebben. Vers rundvlees (grote onderdelen, ‘in het vlies’) kun je prima een week of 2-3 bewaren. Toch blijft het heel handig wanneer we van tevoren uw wensen weten. We kunnen immers maar 1 keer snijden!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan