Dry aged vlees is vlees wat minimaal 28 dagen rijpt. Zonder behandeling en zonder verpakking laten we het liggen in een speciale rijpingskast die temperatuur en luchtvochtigheid optimaal houdt.
Deze entrecotes en côte de boeuf zijn meer dan 30 gerijpt.
Man, man, dat ziet er niet alleen geweldig uit, zo smaakt het ook. Loopt het water je al in de mond?
Wilt u ook een stuk reserveren, dan kan dat!
We leggen er diverse soorten luxe vlees in, zoals T-bone, picanha (staartstuk), côte de boeuf en entrecote. Of een stuk op verzoek van de klant.
Tijdens het rijpen wordt de buitenkant van het vlees donker tot zwart. Dat snijden we er uiteindelijk af. De binnenkant is donkerrood en supermals doordat de enzymen de celmembranen langzaam afbreken. Ook verliest het vlees vocht. Zo wint het nóg meer aan smaak. Het rijpen voegt echt iets extra’s toe aan het vlees.
Kortom, heeft u een bijzondere gelegenheid of zin een heerlijk speciaal stuk vlees op tafel te zetten, kom dan eens kijken wat we hebben liggen of reserveer een stuk via de webshop of 0640400264.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan